En què consisteixen els tractaments de reproducció assistida

Els tractaments de reproducció assistida ajuden parelles o dones soles que desitgen tenir fills a solucionar problemes de fertilitat (fertilitat masculina, fertilitat femenina o ambdues).

Inseminació artificial

La inseminació artificial és una tècnica de reproducció assistida que consisteix a introduir espermatozoides procedents d’una mostra de semen a l’úter.

Fecundació in vitro

La Fecundació in vitro (FIV) és una tècnica de reproducció assistida en la qual la fecundació de l’òvul per part de l’espermatozoide té lloc al laboratori, de la mà dels nostres experimentats biòlegs.

L’ovodonació

En una ovodonació, es realitza una FIV (fecundació in vitro) amb la particularitat que els òvuls són d’una donant i els espermatozoides són de la parella receptora.

Donació d’embrions

Aquest mètode involucra l’ús d’embrions donats per alguna altra parella, els quals seran utilitzats per poder aconseguir un embaràs a través de la transferència d’embrions congelats.

Diagnòstic Genètic Preimplantacional

El Diagnòstic Genètic Preimplantacional (DGP) permet estudiar l’ADN dels òvuls o dels embrions per seleccionar els que compleixen determinades característiques.

Preservació de la fertilitat en pacients oncològics

Tant en homes com en dones, la majoria de les patologies oncològiques associades a tractaments de quimioteràpia i radioteràpia poden afectar la fertilitat del pacient.

Preservació de la fertilitat per raons socials

Si, a dia d’avui, ets una dona de menys de 40 i encara no sents la crida de la naturalesa per la maternitat –ja sigui per motius personals o laborals–, però tens clar que en un futur vols complir aquest somni, és important que coneguis les oportunitats que existeixen.

Com veiem, hi ha moltes maneres d’arribar a complir el vostre somni. Amb l’assessorament dels nostres especialistes, cercarem i trobarem junts el tractament de reproducció assistida que s’adapta millor a les vostres necessitats.

En el CIRH sempre tractem les nostres pacients amb tot l’afecte, perquè sabem que el seu projecte és molt especial. Amb el diagnòstic personalitzat que oferim a cada pacient, intentem aconseguir el tractament més adequat en funció de cada cas.

Sempre cerquem la màxima seguretat, tant de la pacient com del futur nadó, motiu pel qual el seguiment durant tot l’embaràs es farà de manera rigorosa, independentment del tractament de reproducció assistida que s’esculli.

Per a més informació, fes una consulta als nostres experts; estarem encantats d’assessorar-te.