Proves mèdiques abans de començar

La infertilitat afecta pràcticament igual l’home i la dona. En 3 de cada 10 casos, a més, són els dos membres de la parella els que tenen algun problema que els dificulta aconseguir l’embaràs.

En el CIRH preferim parlar de causes d’infertilitat de la parella, ja que, en qualsevol procés relacionat amb la fertilitat durant la recerca de l’embaràs, els dos membres s’hi veuran involucrats.

Per aquest motiu, és fonamental la mateixa implicació de l’home i de la dona durant tot el procés. Ambdós es realitzaran anàlisis i proves per trobar una solució al més aviat possible i poder donar un pas més cap al somni de ser pares.

Proves mèdiques per a ella

Els motius relacionats amb la dificultat per aconseguir l’embaràs poden tenir relació amb diversos factors, de tipus ovàric, genètic, tubari, uterí, etc. Per aquest motiu, en tots els casos és necessari realitzar una anàlisi completa.

Proves mèdiques per a ell

Existeixen diversos factors que poden afectar la fertilitat de l’home: una baixa quantitat o qualitat espermàtiques, disfuncions sexuals o altres causes. Per aquest motiu, en tots els casos és necessari realitzar una anàlisi completa.