Historias de nuestras pacientes

La vostra opinió ens omple d’alegria, fa que vulguem continuar millorant i, sobretot, serveix per ajudar totes aquelles dones que van a la recerca d’un tractament de reproducció assistida.

Poder compartir històries reals de les nostres pacients ens ajuda a traslladar quina és la realitat del centre, de l’equip i l’experiència amb nosaltres.

* Els noms són ficticis per preservar la privacitat de les nostres pacients.

Anna

«Primer de tot, us hauria d’informar que el meu nadó ja ha nascut, però em consta que ja ho sabeu, ja que vaig avisar l’Helga i ella a tu, Sara.

Així que deixeu-me que en primer lloc us doni les gràcies per fer possible tota aquesta odissea.

Fa una setmana, després de tan sols mitja hora de part, que va passar súper de pressa, sense epidural ni punts, va néixer el Cigronet; ara el Cigronet ja és aquí.

Un embaràs sense molèsties, plena d’energia, un part ràpid i un nen… El millor del món. No es pot demanar més.
Soc molt molt feliç. Gràcies a les dues per fer-ho possible!»

Mercedes

«La veritat és que nosaltres vam anar al centre CIRH per la recomanació d’uns amics que havien tingut gràcies a ells la seva petita, i les expectatives posades en el centre es van complir amb escreix!

El marit tenia una vasectomia feta des de feia 13 anys; ens van realitzar un estudi a ambdós i, veient que tot era correcte en els dos, ens van proposar com a mètode una FIV-ICSI que va ser exitosa, i d’aquesta vam tenir la nostra petita princesa!
El tracte rebut per tot el personal del centre va ser espectacular! Des del departament d’andrologia on ens va atendre el simpatiquíssim Dr. Fabián fins a les trucades que rebíem del laboratori per veure l’evolució dels nostres embrions.

El tracte amb la Dra. Sara López, que va ser qui portava el nostre cas, va ser molt més que bo: humana, professional, realista i implicada en tot el que fèiem; simplement espectacular.

100 % recomanable!!! Tant el centre, el personal i, en especial, la Dra. Sara López.»

Laura

«Només et vull donar les gràcies per tot.

La veritat és que no sé gaire bé què dir-te, però perquè tinc moltíssimes coses a dir-te i, sobretot, a agrair-te.

El primer cop que et vam venir a veure el meu xicot i jo a començament de l’any 2013, ja vam veure que tu eres la nostra oportunitat de ser pares. El teu somriure, la teva calidesa, la teva amabilitat em van enamorar i, quan vam sortir d’allí i el meu xicot em va dir “la doctora m’ha agradat molt”, vaig saber que tot aniria bé perquè ell no confia en qualsevol, al contrari.

I va ser així.
No estaves d’acord amb les proves que portàvem i les vas repetir, i això va fer que de FIV passéssim a IAD i, el desembre de 2013, tenia el meu positiu i, l’agost de 2014, naixia el meu tresor, l’Emma.

Quan vam decidir que volíem un segon fill, tots dos teníem clar que et volíem a tu; si no, res de res. Et vam tornar a veure a començament de setembre (fa sis mesos), a mitjan octubre fèiem la IAD i, a final, tornava a veure el meu positiu.

El dia que vaig venir a fer-me l’eco de control de 6 setmanes, encara no es veia i no hi havia batec, i jo em vaig espantar molt perquè amb l’Emma ja la vam veure bategar des del primer dia, i les teves paraules i la teva expressió van ser l’única cosa que em va fer estar tranquil·la tota la setmana. Tu em vas dir: “tot està bé, hi ha una petita condensació i es veu el sac; només ha de créixer”, i jo sabia que deies la veritat.

L’embaràs va perfecte. Demà ja estaré de 24 setmanes i és un nen. La nostra família només et podem agrair tot el que has fet per nosaltres. Continua sent sempre com ets, perquè no ens fas sentir pacients, o fins i tot “malalts”, sinó còmplices d’una història que està per començar o que ja ha començat.

L’amor i la confiança que desprens en les visites són molt importants per les persones que, com nosaltres, no podem tenir fills, i ens fas sentir genial.

Com et dic en l’assumpte del missatge: simplement, gràcies per tot.

Sempre et recordaré, perquè els meus fills estan amb mi gràcies a tu.»

Patricia

«Vam escollir el CIRH per la recomanació d’uns amics. No tenim cap experiència amb cap altra clínica, però sense dubtar-ho nosaltres també el recomanaríem.

Avui escric amb un embaràs de gairebé 8 setmanes, motiu pel qual no tinc més que gratitud i bones paraules, encara que també ho hem patit. No és un procés fàcil, i no sempre és senzill ser optimista i positiva; les hormones ens juguen males passades i no sempre obtenim els resultats desitjats, per la qual cosa crec que és bàsic sentir que et donen suport i que t’entenen per part d’un bon equip mèdic. I així és com ens hem sentit amb la meva parella al CIRH durant els tractaments, concretament, en el nostre cas, amb la Dra. Castro, professional i realista, creant les expectatives adequades, ni més ni menys, amb la qual cosa sempre ets conscient del terreny que trepitges, quelcom que crec que és bàsic i molt important en tot el procés.

Hem passat per dues FIV, de manera que també vam viure una beta negativa, un moment duríssim i emocionalment molt fort, molt, i que a més, en el nostre cas, també tenia conseqüències de caire econòmic. En aquest sentit, l’ajut, l’atenció rebuda per Eva Borao i la rapidesa en la gestió dels tràmits sobre les opcions de finançament des del CIRH, també ens van ajudar a recuperar les forces, a veure-ho més clar i, sense més demora, a anar a cercar el segon tractament.

Els processos són durs; no entens tot el que escoltes, no trobes ni a vegades hi ha explicació sobre per què no ha funcionat; és una muntanya russa en l’àmbit emocional. És important compartir i recolzar-te en la teva parella, si en tens, però sentir que estàs en les mans adequades crec que és el més important, i així és com em vaig sentir, com ens vam sentir, nosaltres, al CIRH.»