Experts en Fertilitat i Reproducció Humana Assistida

Durant més de 25 anys, l’equip de professionals del CIRH s’ha consolidat com un grup multidisciplinari compost, principalment, per ginecòlegs, andròlegs, embriòlegs i psicòlegs, un equip complet que ens permet atendre cada pacient des d’una perspectiva molt àmplia. L’exigència d’una millora contínua, juntament amb l’adaptació constant als darrers avenços de la tecnologia, ens faciliten la realització d’un diagnòstic precís i ens permeten poder proposar sempre el tractament de Reproducció Assistida més adequat i amb més possibilitats d’èxit.

Servei 100 % personalitzat
Al CIRH creiem fermament que la personalització és fonamental per a l’èxit del tractament.
Estaràs acompanyada tot el temps que dura el teu procés, i rebràs tot el suport d’un equip experimentat abocat al benestar de cada pacient.
El nostre objectiu és que et sentis còmoda, acompanyada i cuidada en tot moment.

Experts en els factors masculins
La fertilitat és cosa de dos, i al CIRH som experts a detectar les possibles causes masculines quan hi ha dificultats per aconseguir l’embaràs. Al nostre laboratori d’andrologia comptem amb la darrera tecnologia disponible per al diagnòstic i tractament de la infertilitat masculina.

La Clínica Corachan
Amb l’objectiu de garantir la total seguretat i la millor atenció als nostres pacients, totes les activitats quirúrgiques del CIRH —intervencions com la punció fol·licular, laparoscòpia o histeroscòpia— es desenvolupen en els magnífics quiròfans de la Clínica Corachan.

El Laboratori de Fecundació in Vitro
Situat, també, dins de la Clínica Corachan, el laboratori de reproducció assistida del CIRH compta amb la més alta tecnologia i amb un gran equip de professionals amb la més alta qualificació. Allí disposem d’un banc propi de semen, òvuls i embrions.

Col·laborem amb centres de qualitat
Al CIRH col·laborem amb centres prestigiosos i comptem amb certificacions de qualitat. Els pots veure aquí.