Amb motiu del 30è aniversari del CIRH, hem decidit celebrar-lo oferint a tots els nostres pacients la possibilitat de realitzar un estudi de fertilitat de la parella sense cost fins el 31 d’agost de 2018.

Perquè sabem que la fertilitat és cosa de dos, al CIRH fa 30 anys que ajudem parelles a ser pares

Si esteu pensant a buscar un embaràs aviat o teniu la idea de fer-ho en un futur, l’estudi de fertilitat us pot resultar molt útil.

Amb aquesta prova podreu:

 • Conèixer les vostres possibilitats actuals d’aconseguir l’embaràs mitjançant l’estudi de cada membre de la parella.
  Amb l’anàlisi de l’estat dels teus ovaris i l’exploració de la teva parella i els resultats del seminograma, sabreu quines probabilitats d’embaràs teniu ara i com poden canviar en els propers anys.
 • Planificar el vostre embaràs en el futur:
  Amb els resultats d’aquesta valoració, podreu decidir també si és convenient o no ajornar el moment de ser pares. És important conèixer com més aviat millor totes les vostres opcions per prendre, d’aquesta manera, la millor decisió.

Per aquest motiu, posem a la vostra disposició un estudi de fertilitat totalment gratuït realitzat pel nostre equip mèdic amb 30 anys d’experiència.

Què inclou l’estudi de fertilitat?

L’estudi de fertilitat de la parella ofereix als dos una primera visita personalitzada amb experts en reproducció assistida i un conjunt de proves diagnòstiques que es duen a terme per separat per identificar quina és la vostra situació i realitzar el millor diagnòstic.

Com funciona?

Proves de fertilitat. En què consisteixen

1a visita:

La primera visita consisteix en una entrevista amb un metge expert en fertilitat, essencial per analitzar els vostres antecedents familiars i personals; una visita amb un ginecòleg i un andròleg, que us demanaran una sèrie de proves diagnòstiques que se us realitzaran al centre mateix:

 • Proves que es realitzen a la dona:
  Ecografia ginecològica: per conèixer la reserva ovàrica a través del recompte de fol·licles antrals (unes estructures que contenen els òvuls que encara no han madurat) i detectar possibles patologies de l’aparell reproductor (malformacions, pòlips, miomes, quists, etc.).
 • Proves que es realitzen a l’home:
  Seminograma bàsic: per determinar la concentració, mobilitat i morfologia dels espermatozoides.

Visita d’avaluació de resultats:

En pocs dies tindrem els resultats i us podrem citar per a una segona visita, en la qual us donarem tota la informació sobre la vostra fertilitat amb els resultats i el diagnòstic.

Per realitzar l’estudi, tan sols t’has de posar en contacte amb nosaltres, emplenant aquest formulari.

Realitzar l’estudi de fertilitat

*Sense cost fins el 31 d’agost de 2018

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

* Es requereixen els camps marcats

Procesando solicitud...