EmbryoScope+ és la darrera generació d’incubadores d’embrions. Gràcies a les seves microcàmeres, avui podem veure i gravar la seva evolució en temps real, abans de transferir-los a l’úter de la futura mare.


Què és EmbryoScope+?

EmbryoScope+ és una incubadora d’embrions de darrera generació que permet visualitzar en temps real el seu desenvolupament mitjançant la captura d’imatges de manera contínua, abans de transferir-los a l’úter de la futura mare. Aquesta tecnologia innovadora permet, tant als biòlegs com als futurs pares, observar les primeres hores de vida del futur nadó.

La gravació d’aquestes imatges meravelloses no afecta el seu desenvolupament. És més, com que no és necessari extreure l’embrió de la incubadora, les condicions ideals de temperatura, llum i nivell d’oxigen es mantenen inalterades en tot moment.

Així, doncs, anem veient les primeres divisions de la cèl·lula per tal de transferir-lo a l’úter de la futura mare quan arribi el moment òptim —entre els 3 i els 5 dies—, depenent de diversos factors.

Quins són els avantatges d’EmbryoScope+?

  • L’embrió es desenvolupa tranquil·lament. Gràcies a aquesta tecnologia, EmbryoScope+ permet que l’embrió es desenvolupi tranquil·lament sense haver de ser manipulat, amb la qual cosa s’evita el contacte amb l’exterior (canvis de llum, temperatura, etc.) i es mantenen unes condicions de cultiu òptimes i estables.
  • EmbryoScope+ permet seleccionar el millor embrió. Això és possible gràcies a un potent algoritme que ajuda l’embriòleg a seleccionar l’embrió o els embrions amb millor pronòstic.
  • Els veritables primers dies del teu nadó…, al teu mòbil. La darrera generació d’incubadores EmbryoScope+ ofereixen una qualitat d’imatge excel·lent. Així, els pares reben una pel·lícula fascinant de les primeres hores del futur nadó. Uns moments únics, per compartir-los amb els teus éssers estimats.

En quins tractaments s’utilitza EmbryoScope+?

El CIRH ha incorporat aquesta tecnologia en tots els tractaments de fecundació in vitro, tant amb òvuls propis com amb donant, sense que això suposi un cost afegit. Com que la disponibilitat d’incubadores és limitada, el nostre equip t’assessorarà durant el teu tractament.

No dubtis a sol·licitar la teva primera visita gratuïta, per tal que el nostre equip et pugui informar del tractament que millor s’ajusta a les teves necessitats i t’expliqui, amb més detall, aquest record magnífic.

Aquest servei és subjecte a disponibilitat de l’incubador, i en cap moment aturarà el desenvolupament del cicle.
Les imatges podran consultar-se a l’Àrea Privada del pacient a partir del 16 d’abril.