A CIRH tot és més fàcil

Els tractaments

Descobreix com t’ajudarem

Estudi en fertilitat en la parella

Amb tu desde el primer dia

Per començar, només necessites el desig de ser mare, atès que la primera visita és gratuïta. Durem a terme un estudi de fertilitat en el qual, si el teu metge ho demana, se’t realitzaran una sèrie de proves com l’ecografia 3D. No importa si ets mare soltera o si vens amb la teva parella; en qualsevol cas, t’acompanyarem en tot el procés.

Fertilitat en la parella: Com funciona

Quedar-se embarassada no és tan fàcil com sembla. Existeixen molts factors que dificulten que una dona pugui concebre. Quan una parella té dificultats per aconseguir el seu embaràs, parlem de problemes d’infertilitat. En alguns casos, l’embaràs s’arriba a produir, però no arriba a terme.

En què consisteixen els tractaments de reproducció assistida

Els tractaments de reproducció assistida estan destinats tant a parelles amb problemes de fertilitat (infertilitat masculina, infertilitat femenina o ambdues), com a dones solteres que desitgen tenir fills.

Fertilitat masculina: proves diagnòstiques

Actualment, existeixen múltiples proves, totes ens ajuden a determinar la causa d’infertilitat i identificar el tractament més adequat en cada cas. Finalment, l’esterilitat d’origen desconegut no és el que es troba en la majoria de casos.


Videoconferència amb els nostres especialistes

Embryoscope+ CIRH

Realitza la teva visita a través d’una Videoconferència

A CIRH ens hem adaptat a la situació que ens està tocant viure actualment arrel del virus COVID-19. La nostra activitat no s’atura i volem facilitar tot accés a les nostres pacients i futures pacients. Per això, seguim realitzant les nostres visites de control i primeres visites a través de VIDEOCONFERENCIES. Continuem actius també a través dels canals habituals de email i trucada telefònica perquè pugueu contactar amb nosaltres com preferiu.


EmbryoScope+

Ja té disponibles les imatges dels seus embrions

EmbryoScope+ és la darrera generació d’incubadores d’embrions. Gràcies a les seves microcàmeres, avui podem veure i gravar la seva evolució en temps real, abans de transferir-los a l’úter de la futura mare.

Descobreix ara com et podem ajudar

Última actualització: Febrer 2019

La informació proporcionada al lloc web no reemplaça sinó que complementa la relació entre el professional de la salut i el seu pacient o visitant i en cas de dubte s’ha de consultar amb el seu professional de salut de referència.