En CIRH tot és més fàcil

Vine a consultar-nos
sense compromís

Financem
el teu tractament

 

Acceptem a
totes les mútues

Els tractaments

Descobreix com t’ajudarem

Fertilitat en la parella: Com funciona

Quedar-se embarassada no és tan fàcil com sembla. Existeixen molts factors que dificulten que una dona pugui concebre. Quan una parella té dificultats per aconseguir el seu embaràs, parlem de problemes d’infertilitat. En alguns casos, l’embaràs s’arriba a produir, però no arriba a terme.

En què consisteixen els tractaments de reproducció assistida

Els tractaments de reproducció assistida estan destinats tant a parelles amb problemes de fertilitat (infertilitat masculina, infertilitat femenina o ambdues), com a dones solteres que desitgen tenir fills.

Fertilitat masculina: proves diagnòstiques

Actualment, existeixen múltiples proves, totes ens ajuden a determinar la causa d’infertilitat i identificar el tractament més adequat en cada cas. Finalment, l’esterilitat d’origen desconegut no és el que es troba en la majoria de casos.

Investiguem per millorar els teus resultats

La investigació del CIRH al davant dels mitjans de referència del sector

El reputat Professor Hans Evers, editor de la prestigiosa revista Human Reproduction, va destacar l’estudi dirigit per Karina en la mateixa publicació.

CIRH a TV3

CIRH ens explica fins a quina edat és possible endarrerir la maternitat a El dia de demà del Canal 33

Mitjançant l’experiència d’una dona que te congelats els seus òvuls al CIRH, El Doctor Miguel Ángel Checa, col·laborador del centre, ens explica els motius pels quals les dones fan us d’aquesta tècnica.

Descobreix ara com et podem ajudar