A CIRH tot és més fàcil

Els tractaments

Descobreix com t’ajudarem

Fertilitat en la parella: Com funciona

Quedar-se embarassada no és tan fàcil com sembla. Existeixen molts factors que dificulten que una dona pugui concebre. Quan una parella té dificultats per aconseguir el seu embaràs, parlem de problemes d’infertilitat. En alguns casos, l’embaràs s’arriba a produir, però no arriba a terme.

En què consisteixen els tractaments de reproducció assistida

Els tractaments de reproducció assistida estan destinats tant a parelles amb problemes de fertilitat (infertilitat masculina, infertilitat femenina o ambdues), com a dones solteres que desitgen tenir fills.

Fertilitat masculina: proves diagnòstiques

Actualment, existeixen múltiples proves, totes ens ajuden a determinar la causa d’infertilitat i identificar el tractament més adequat en cada cas. Finalment, l’esterilitat d’origen desconegut no és el que es troba en la majoria de casos.


4a edició Ferti-cafè a Barcelona

4a edició Ferti-cafè a Barcelona

Arriben les trobades amb els nostres experts, el Dr. Daniel Mataró i la Dra. Maite Castro.

Pregunta’ls el que vulguis sobre els tractaments mèdics més avançats en fertilitat, en què consisteix el procés, els resultats reals…
T’expliquem tot el que vols saber.

EmbryoScope+

Els veritables primers dies del teu nadó

EmbryoScope+ és la darrera generació d’incubadores d’embrions. Gràcies a les seves microcàmeres, avui podem veure i gravar la seva evolució en temps real, abans de transferir-los a l’úter de la futura mare.

Descobreix ara com et podem ajudar

Última actualització: Octubre 2018

La informació proporcionada al lloc web no reemplaça sinó que complementa la relació entre el professional de la salut i el seu pacient o visitant i en cas de dubte s’ha de consultar amb el seu professional de salut de referència.